Новини | Дитячі товари: широкий вибір для мами й дитини

Дитячі товари: широкий вибір для мами й дитини

З появою вдома малюка доводиться купувати велику кількість косметики та спеціальних засобів для сну, купання й щоденного догляду. Не можна користуватися засобами для дорослих. Потрібні спеціальні, розроблені безпосередньо для тонкої та чутливої дитячої шкіри. Під час щоденного догляду за малюком батьки користуються великою кількістю косметики. у міру того, як дитина росте, потрібні також пасти, щітки для чищення зубів, різноманітні іграшки, одяг.

Дитячі засоби створені спеціально для гігієни та профілактики шкірних захворювань. З їх допомогою купання, заміна підгузка, очищення й будь-які щоденні процедури стають більш простими, зручними й безпечними. Важливо, щоб засоби додатково зберігали мікрофлору покривів. Саме вона забезпечує захист малюка від патогенних організмів, оберігає від дерматозів та будь-яких проявів алергії.

Дитячі товари та косметика для мам

  • Коли дитина тільки народилася, вже потрібні засоби для правильної заміни підгузків. Тонкі покриви немовляти дуже схильні до атопічного дерматиту. Жорстка вода, агресивні речовини негативно впливають на неї. В інтернет-магазині Notino представлений широкий вибір кремів, пудр, гігієнічних пелюшок. Можна придбати також підгузки, сумки для них, вологі серветки та інше для повсякденного догляду за малюком.
  • Дитячі товари – це також великий асортимент засобів для гігієни. Наприклад, шампунь та гель найчастіше поєднуються в одному флаконі. Тобто один склад підходить для миття волосся та всього тіла. Така косметика максимально м’яка й ніжна, має нейтральний рН, надійно та повноцінно очищує. З нею купання буде приємним процесом, адже такі шампуні й гелі не подразнюють оченят.
  • Окреме місце в каталозі займає косметика для майбутніх мам та жінок після пологів. Під час вагітності важливо користуватись спеціальними засобами для шкіри, щоб підвищити її еластичність та уникнути непривабливих розтяжок. Після пологів, під час грудного вигодовування, потрібен догляд за грудьми. На сайті Notino дуже великий вибір кремів та іншої косметики.

Які дитячі товари вибрати

Все залежить від віку дитини та потреб, які виникають перед батьками. У різні етапи потрібно купувати:

  • засоби для догляду за шкірою дитини. Потреба в них є постійно, та вона завжди має бути максимально безпечною. Це різноманітні креми, присипки та пудри, які використовують під підгузок та з іншою метою;
  • косметика для дитячого волосся. Не лише добре вимиває та не подразнює, а й видаляє забруднення;
  • зубні пасти, щітки. Коли в малюка починають різатися зубки, за ними потрібно доглядати. Дитячі пасти робляться з фруктовими, приємними смаками, щоб процес чищення дарував лише задоволення;
  • засоби для годування. Це пляшечки для молока й води, смочки. Коли дитина дорослішає, для неї також купують спеціальний посуд – зазвичай яскраво оформлений, без гострих кутів.

В каталозі сайту Notino також представлені засоби для сну, наприклад радіоняні, які значно полегшують повсякденний догляд за малюком.