Новини | DEMCHUK випустив свій хіт «Вкрала» українською

DEMCHUK випустив свій хіт «Вкрала» українською

Вкрала серце та вилікувала всі рани душі: у новій, україномовній версії пісні «Вкрала» DEMCHUK заспівав про свою кохану.

Трек «Вкрала» — це відверта лірика, яка пробуджує в кожному слухачеві знайоме відчуття шаленої закоханості. Герой пісні зустрічає своє кохання, яке змінює його життя, а думки про дівчину хвилюють серце щосекунди.

«Цей трек – мрія, розповідь про мою ідеальну дівчину, думки вголос. Коли я писав трек, то створив образ у своїй голові, який я бачив у снах щоночі. Мені вдалося словами передати саме ті емоції, які я відчував під час запису пісні», — розповідає DEMCHUK.

В україномовній версії треку голос артиста переносить слухача в атмосферу глибоких безсонних ночей, коли серце б’ється частіше, а всі думки тільки про кохання. Невипадкові слова любові у пісні стануть впізнаваними кожному романтику.

Вперше пісню «Вкрала» DEMCHUK виконав наживо на благодійному фестивалі до Дня Незалежності України у Львові. Слухачі одразу впізнали пісню артиста, адже вона запала в їх серця ще у попередній версії.