Новини | DDEVA — «МОРЕ»: рефлексії української мати за кордоном, які зарядить вас силою та вірою у майбутнє

DDEVA — «МОРЕ»: рефлексії української мати за кордоном, які зарядить вас силою та вірою у майбутнє

Українські музиканти продовжують рефлексувати на тему великої війни та змін у нашому з вами житті. Кожному з нас слід взяти паузу та наодинці дати собі відповідь на питання: що з нами відбулося та що буде далі?

Про ці та тотожні до них проблеми — нова пісня від DDEVA, яка була написана у перші місяці після повномасштабного вторгнення в Італії, куди авторка та виконавиця відправилася разом з маленькою донечкою.

«Ця пісня народилася на березі моря в місті Террасіні (Італія), куди ми з дочкою приїхали з України. Поїхавши з дому, не знаючи, що буде завтра та чи повернемося ми до України, до мене прийшла ця пісня - миттєво. Цей трек повністю відображає мій емоційний стан на той момент часу», — розповідає DDEVA.

«Я сиділа з дочкою на березі моря і не розуміла, що далі? Дитина бігала, гралася, була такою щасливою, а я всім серцем бажала, щоб вона так само могла робити на нашій рідній землі — в Україні. Ця пісня, це свого роду благання до моря, як до самої потужної енергії, захистити нас, захистити кожного, закрити стіною, забрати з нашої землі всіх тих людей, які несуть зло, бо кожна людина в нашій країні мріє про закінчення війни й, щоб нарешті наступив МИР!», — додала артистка. 

Авторка та виконавиця, як багато хто з нас, не просто любить море, для неї — це центр сили, ресурс для поновлення та усвідомлення: «Море для мене це дуже потужна енергія — енергія життя, сили та переродження. Це сила, яка напитує та надихає». 

Звісно, цей трек — не просто рефлексія. DDEVA хоче, щоб трек «Море» надихав та надавав сил слухачам. Артистка певна, що музика може так саме лікувати, як і море: «Я співаю всім тим, хто втратив себе, хто хоче переродитися та почати життя заново. Головне — не втрачати віри, тому що без неї не буде сил. Всьому плохому прийде кінець. Війна закінчиться та настане мир!». 

Отримати енергію моря та зарядитися силою можна на усіх стримінгових майданчиках світу: