Новини | Це особистий виклик: культова пісня Макса Барських «Тумани» відтепер лунає українською

Це особистий виклик: культова пісня Макса Барських «Тумани» відтепер лунає українською

На благодійному концерті в Києві музикант вперше виконав україномовну версію свого головного хіта 

9 червня після завершення травневої частини міжнародного туру Макса Барських Bestseller, співак виступив з благодійним концертом у Києві. Серед глядачів - підопічні фонду Future For Ukraine - центру підтримки родин військових, які проходять програму реабілітації після протезування і для яких психологічна підтримка вкрай важлива. Тим паче, що серед присутніх були жителі Херсону, а також медсестри з центрального шпиталю й пацієнти «Асоціації соціальної адаптації та реабілітації інвалідів та учасників АТО».

250 тис. грн з прибутку від цього виступу буде перераховано на гуманітарну допомогу постраждалим в результаті техногенної катастрофи на Каховській ГЕС. Окрім цього, під час зіркового аукціону від Osocor було зібрано 270 тис. грн, які будуть спрямовані на потреби 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. 

Варто зауважити, що музикант тримає слово й поступово зменшує наявність пісень російською мовою у своєму репертуарі, до поки вони повністю не будуть замінені новим репертуаром. Перевтілень також зазнають й золоті хіти виконавця. Саме вчора на чисельні запити своїх прихильників Макс Барських уперше виконав українською мультиплатиновий хіт «Тумани». І ось що говорить на це сам співак: 

«Скажу відверто, для мене перекладати пісні складно. Поки мене не все влаштовує в тексті, але попри складнощі, «Тумани» - це особистий виклик. Це символ моєї творчості, і я хочу, щоб він цілком належав Україні», - коментує премʼєру Макс. 

Уже зовсім скоро нова версія хіта зʼявиться на цифрових майданчиках, монетизація з якого піде на цільову допомогу ЗСУ. А тим часом прихильники Барських в соц мережах діляться не неймовірними враженнями від прослуховування та концерту.