Новини | «Це моя присвята тим, хто боронить нашу країну»: виконавець SUROV дебютує з треком «Внебодим»

«Це моя присвята тим, хто боронить нашу країну»: виконавець SUROV дебютує з треком «Внебодим»

Після трьох років творчої паузи виконавець SUROV (Олександр Суров) презентує трек «Внебодим». Для артиста це не перша спроба почати сольний шлях. Однак зараз саме той час, коли не варто нічого відкладати. Тож він прийняв рішення почати все з нуля.

     «Країна зараз переживає величезний стрес. Кожен трансформує його так, як може. Хтось складає руки, а хтось - стає сильнішим. В нашому житті почався новий період і для мене це випробування. Однак треба рухатись, навіть шляхом маленьких перемог», - зізнається SUROV.

     Як каже SUROV, декілька років він нічого не писав. Цей час артист присвятив вивченню себе та свого душевного стану, адже доля підготувала йому складні випробування, які не минули без сліду. Однак, з початком війни співак вирішив повернутись до музики, яка його рятує.

     «Важко підібрати ключ від душі іншої людини, якщо ти не знайшов ключ від власного серця. Тому я чимало часу витратив на те, щоб розібратись в собі. А коли почалась війна, я вперше за довгий час написав пісню - «Янголи не сплять». Ми з моїм другом Дмитром почали працювати над нею, але з часом вирішили відкласти. Плануємо випустити їі пізніше.

     Пісня «Внебодим» зʼявилась дуже спонтанно. Памʼятаю, який в мене був дивний настрій і стан. Тоді я випадково знайшов якийсь старий біт, увімкнув його і одразу написав приспів. Так зародилась «Внебодим». Ця пісня - моя присвята тим, хто боронить нашу країну, та мій власний спосіб вшанувати памʼять загиблих героїв», - каже артист.