Новини | Букет коханій на Валентинів день - який вибрати?

Букет коханій на Валентинів день - який вибрати?

4 лютого – головне свято всіх закоханих у світі, за масштабом приймаючих участь у святкуванні його припустимо порівняти лише з Новим Роком. Чарівні листівки-влентинки, милі дрібнички та, звичайно ж, квіти – невід’ємний атрибут свята, що кращим чином демонструє коханій силу почуттів дарувальника. Тож вибір букету ледь не найважливіша справа у підготовці привітання дами серця.

Наближення свята викликає бум продажу квітів, тому всі фірми-учасники квіткового бізнесу намагаються максимально розширити асортимент, аби кожен покупець мав змогу вибрати букет коханій згідно власним уявленням про прекрасне. Зокрема, у київській Украфлорі – компанії з 30-річним досвідом, мистецтво складання букетів до Дня Святого Валентина набуло найвищого рівня. Головними критеріями дизайну є естетика та канони квіткового етикету.

Як освідчитися в коханні мовою квітів

В культурній традиції кожна квітка має певну символіку, яку природним чином відчуває будь-яка жінка. Якщо купити навіть самий розкішний та дорогий букет, але неправильно обрати рослини, дарувальник ризикує бути хибно зрозумілим, а кохана розчарованою. Квіти треба обирати, керуючись індивідуальними особливостями стосунків, а не трендами чи звичкою.

  • Троянди, особливо червоно кольору дарують, щоб продемонструвати силу та всеосяжність почуттів.
  • Махрові хризантеми, що зазвичай цвітуть восени до самих заморозків, вважаються символом зрілої жіночої стійкості.
  • Півонії, навпаки, літні рослини, що не заважає сучасним квітковим магазинам мати їх в своїх каталогах протягом всього року. Ці квіти є символом любові, честі та багатства.
  • Квіти з лілієподібними голівками та гнучкими контурами (альстромерії, фрезії, іриси, амариліси, власне, лілії тощо) дарують, щоб підкреслити жіночність коханої.
  • Життєрадісні різнокольорові ґербери пасують веселим, невгамовним жінкам, з якими ніколи не буває нудно.
  • Первоцвіти (гіацинти, анемони, нарциси), а також перші тюльпани свідчать про невтрачену свіжість почуттів.
  • Таємничі, вишукані, елітні орхідеї – безвідмовний спосіб вразити кохану в самісіньке серце!

В залежності від того, який меседж має бути надісланий коханій, обирається певна квітка. А якщо почуття закоханого складні та багатогранні, це можна відобразити в збірній дизайнерській композиції.

Як вручати букет

Звісно, це зазвичай роблять особисто. Але є варіанти. Солідні квіткові компанії, такі як Ukraflora, завжди мають опцію «доставка». В тому числі, і доставка у точно зазначений час (до речі, коштує ця послуга досить недорого).

В задачу замовника входить обрати по фото зразок букету або окремі рослини та озвучити ціну, а про інше подбають спеціально навчені люди. Зробіть подарунок коханій в форматі «сюрприз» і насолоджуйтесь яскравим ефектом, спостерігаючи за його отриманням!