Новини | Блогерка Скажена: про ТікТок, досвід ведучої та поради кінострічок.

Блогерка Скажена: про ТікТок, досвід ведучої та поради кінострічок.

1. Доброго дня, бачили вас неодноразово в ТікТок. Чому саме Скажена?
Привіт. Дійсно, дуже багато моїх прихильників цікавиться, чому саме Скажена. Все почалось з мого першого формату, коли я тільки почала вести ТікТок. Планувався дійсно скажений формат відео, в яких був зовсім інший характер, типу «ніколи не очікуєш, що буде далі»: я їла хот-дог з бананом, виливала на себе коктейль, розбивала телефон і так далі. До речі, такі відео досі є на моїй сторінці. Спочатку узгоджувався формат, знімався пул роликів по 15-20 шт, відштовхуючись від формату вигадали імʼя, створили сторінку і почали постити чекаючи на 1 мільйон переглядів. Через тиждень побачили, що цей формат не дає очікуваного результату і почали знімати інший контент від якого хотіли отримати купу переглядів, але він також не був тим, до чого ми йшли. І так з кожним разом шукали свого глядача, і знайшли - то був перший мільйон «думки в голос» і ми зрозуміли що це саме моє! А Скажена вже настільки мені стала близькою та рідною, що відмовлятись я від неї не хотіла. Так, зараз формат не настільки скажений, як ми планували, але в моїх влогах насправді роблю такі речі, які відповідають моєму псевдоніму.

100 випусків «Куштую вперше» - це ж оскаженіти можна скільки я зʼїла. А скільки скажених думок озвучила вголос, про які не говорять. Тому як на мене, Скажена - це не обовʼязково треш, це частинка кожної людини в абсолютно різних сенсах.


2. У вас індивідуальна подача матеріалу для користувачів соціальних мереж, це ваша власна задумка?
Ой, це колосальна праця всього колективу. Не одна людина і не дві продумують кожне відео, й як піднести цей шедевр глядачу, щоб він подивився, залишився та чекав наступне відео. Авжеж за мною останнє слово, але з гордістю наголошую що Скажена - це витвір мистецтва не однієї талановитої людини в моїй команді.

3. Нещодавно ви були зірковою гостею на одному з ютуб проєктів. Як вам у ролі ведучої? Які враження, це перший такого формату досвід?
Так, це був мій перший досвід і це було прикольно! Мені сподобалась сама атмосфера, процес професійної зйомки, люди які були зі мною на майданчику, ті приколи, та взагалі щось нове - завжди класно! Для мене це тільки початок, можна сказати мій перший особистий ляп, через який проходять всі в перший раз. Я самокритична і це непогано, тому що я бачу свої помилки над якими треба  працювати. Все приходить з досвідом.

4. Чи є що ви на рекламу ніколи не візьмете? Чи маєте таку здатність подати все цікаво підписникам?
Насамперед, коли я беру рекламну інтеграцію, перед заключенням договору про співпрацю, прошу прислати мені продукт на тест, аби знати, чи варто взагалі це продавати людям (це стосується їжі, косметики, і тд). На рекламу ніколи не візьму потенційних шарлатанів, тих хто обманює людей (не перевірені фінансові платформи, піраміди, не ліцензійну медицину і так далі), все що може завдати людям шкоди. Поки список у мене не великий, але наразі ось так.

5. Бачили по вашим соціальним мережам, ви відвідували допремʼєрний показ фільму. Як ваші враження? Та що любите дивитись ви? Який жанр?
Так, це було круто! Багато відомих людей, чудова атмосфера, приємні знайомства і дуже цікава стрічка. Я люблю фільми про життя, психологічні трилери, на реальних подіях, історичні, такі фільми де треба подумати, з неочікуваним кінцем. Взагалі обожнюю кіно, історії людей, де можна чомусь повчитися чи побачити частку свого життя на картині, таке теж бувало. Я рахую, кінематограф дає людям можливість мріяти, вчитись та розвиватись.   

6. Скажений топ-5 фільмів чи серіалів від Скажена?
1. «Гра Престолів» - цей серіал всім серіалам серіал. Гра акторів, кількість масовки, локації, сюжет, графіка та все в ньому ідеальне! Я переглядала цей шедевр разів з 10, і кожного разу знаходжу те, що не бачила раніше. Однозначно 10/10

2. «Паперовий будинок» - весь карантин на одному подиху пройшов під перегляд цього неймовірного серіалу. Прагматичний розум професора, та історії життя кожного героя затягують з першої серії.

3. «Реальна любов» - декілька неймовірних історій про кохання, з дуже потужним акторським складом. Цей фільм ідеальний для перегляду на Різдво в компанії близьких людей, які розділять з тобою емоції від кожної сцени в цьому прекрасному кіно.

4. «Примарна краса» - історія про те, що не треба здаватись, що у кожного є проблеми, але коли поруч є люди які тебе підтримують, ти подолаєш все.

5. «Життя спочатку» - Ді Капріо і Кейт Уінслет знову разом. Неймовірна історія кохання і сімейного щастя, розбивається об одноденний побут. Історія яка трапляється в кожній сімʼї. Неперевершена гра акторів, емоції, очікування, сімейна драма, плани на життя, всі реальні ситуації відображенні в цьому фільмі. Це тип настільної книги, яку повинні прочитати всі хто хоче зберегти відносини і не робити помилок. Картина про те, що не все так гарно, як здається. Обов’язково до перегляду