Новини | БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН ТРЕНУВАНЬ ВІД УКРАЇНСЬКИХ АКТОРІВ У САМОМУ РОЗПАЛІ

БЛАГОДІЙНИЙ МАРАФОН ТРЕНУВАНЬ ВІД УКРАЇНСЬКИХ АКТОРІВ У САМОМУ РОЗПАЛІ

20 серпня в одному зі столичних парків Києва під відкритим небом відбулось четверте відкрите тренування за участю відомих українських акторів. На цей раз для усіх бажаючих доєднатись до благодійної ініціативи влаштували незвичайне тренування - стретчинг. Проводила заняття українська спортсменка і танцюристка, 7-кратна чемпіонка України з художньої гімнастики, 4-кратна чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татарінцева.

«Я була вражена кількістю людей, яка відвідала цей благодійний захід. Усі були налаштовані на тренування і це було видно. Вони старалися, намагалися все виконати якомога краще. Насправді, спорт, саме у воєнний час, є найбільш необхідним для людей. Ми маємо бути готові в будь-яку хвилину до того, щоб здоров’ям і власною мобільністю вистояти будь-які перешкоди», - каже Наталія Татарінцева.

На тренування завітав і чоловік зіркової тренерки - хореограф Євген Кот. На благодійному спортивному заході від акторів він побував вперше.

«Дуже важливо робити збори на допомогу країні, особливо такими способами, залучаючи людей. Тобто не просто донатити, а й комунікувати з ними. Наприклад, через спорт. До речі, особисто мене в наш час врівноважує і заспокоює саме спорт. Я влаштовую собі силові та кардіо тренування і вони тримають мій емоційний стан в тонусі», - зізнається хореограф.

На четверте благодійне тренування зібралось майже 30 акторів, серед яких Настя Цимбалару, Арам Арзуманян, Артур Логай, Анна Гуляєва, Олеся Гайова, Григорій Бакланов, Міла Сивацька, Анна Сагайдачна, Євген Капорін, та інші.

 «Я обожнюю Наталю Татарінцеву за те, з яким натхненням вона працює з тілом і вчить цьому своїх учнів. Сьогодні у нас всіх була виняткова можливість потренуватися з висококласним тренером за будь-який донат і я дуже рада та вдячна Наталі за те, що вона підтримала нашу благодійну ініціативу», - коментує Ганна Сагайдачна.

Мета спортивного акторського марафону - зібрати кошти на 5 карет швидкої допомоги, які направлять на передову для ЗСУ. За підсумками четвертого благодійного тренування вдалось зібрати 16 115 гривень.

Завдяки спортивному марафону акторам вже вдалось придбати одну карету швидкої допомоги і відправити її військовим. Для другої, залишилось зібрати ще 5 082 євро.

Наразі марафон благодійних тренувань продовжується. Представники мистецького фронту щосуботи влаштовують для небайдужих різні івенти. До того ж, для збору коштів на карети швидкої допомоги продовжується серія онлайн-аукціонів від акторів, на яких зірки продають особисті речі. Усі деталі можна дізнатись на офіційній сторінці 

Благодійного акторського аукціону в Instagram - @act_lots.