Новини | БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ поділились планами на 2023: масштабний благодійний тур світом.

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ поділились планами на 2023: масштабний благодійний тур світом.

Відомий український гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ анонсував захоплюючі плани на 2023 рік, а саме масштабний благодійний тур «Разом до Перемоги», який охопить Європу, Америку, Канаду, Велику Британію, країни Балтії й звісно Україну. Незважаючи на те, що завдяки своїм виступам гурт разом з прихильниками закумулювали більше 30 мільйонів гривень на допомогу Збройним Силам України протягом 2022 року – вони не зупиняються.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» — український гурт, який збирає тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Їх творчість — це уособлення світогляду українців — хороброго, чуттєвого й незламного. 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ завжди були відомі своїм вмінням творити захоплюючу атмосферу на сцені, а тепер конвертують цю енергію на допомогу Збройним Силам України. Більша частина виручених коштів спрямовуватиметься на купівлю автомобілів, дронів та інших речей, які потребують українські солдати на передовій.

Куплений вами квиток на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – це внесок у нашу Перемогу.


Дати концертів гурту, а також деталі щодо конкретних концертних місць та білетів можна знайти на офіційному сайті www.bezobmezhen.ua

Допис у інстаграм