Новини | Автори хіта «Відьма» гурт VSIVDOMA випустили новий трек.

Автори хіта «Відьма» гурт VSIVDOMA випустили новий трек.

Гурт VSIVDOMA заспівали про дружбу між чоловіком та жінкою .

Автори композиції "Відьма", яка стрімко увірвалась в музичний простір  підготували для шанувальників ще один трек «Просто друзі» .

Гурт VSIVDOMA створений у 2021 році Ігорем Парфелюком (вокал) та Антоном Цвілим (менеджер) у Києві. 2023 став проривним для гурту, так як з’явився їх перший хіт «Відьма», який підкорив користувачів TikTok.

«Просто друзі» - пісня про відвічне питання , чи можлива дружба між чоловіком та жінкою? Де межа? І наскільки важливо зберегти дружбу щоб там не було.

 ⁃  Восени 2022 року нас запросили виступити у Львові. На той момент у пісні був написаний лише приспів, але і він мав інше звучання та стилістику. За день до виступу ми репетирували та в один момент ми просто зіграли ту гармонію, яку я мав для цієї пісні. Ми вирішили імпровізувати і спонтанно мені прийшли два рядки тексту «Стою на сцені, читаю вірші». Вони ідеально стали на місце в той момент і ми вирішили розкрутити їх далі. Так ми за вечір написали пісню, - поділився фронтмент  VSIVDOMA.

Також гурт представив відео на сингл, історія створення якого також має дивний збіг обставин. Режисер Владислав Петрученко зустрів учасників гурту на вулиці і просто запропонував зняти відео. Зйомки кліпу стали для фронтмена гурту справжнім випробуванням.

 ⁃ Мені було страшно, коли під час зйомок доводилося стояти на вершині перед прірвою і співати, активно рухаючись. Страшно було в один момент просто опинитися внизу. Але доводилося переборювати цей страх, - поділився Ігор.