Новини | Артист, музика якого надихає Усика на перемоги, став #1 в чартах Apple Music Ukraine. Хто такий Balsam?

Артист, музика якого надихає Усика на перемоги, став #1 в чартах Apple Music Ukraine. Хто такий Balsam?

26 серпня у Вроцлаві відбудеться бій між українцем Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа. Під час "битві поглядів" наш боксер вразив цікавою витівкою - на запитання журналістів відповів рядками пісні українського артиста Balsam, зачитавши слова пісні  "Заповіт" від Balsam.

https://www.instagram.com/p/Cuo386pICtN/

То хто ж автор треків, які надихають нашого чемпіона?

Balsam - харизматичний реп-реггі виконавець з Чернівців, який більше за саму музику любить лише творчу свободу. У своїй творчості співак черпає натхнення з різноманітних музичних напрямків, але його стиль найбільше відзначається впливом хіп-хопу, реггі та R&B. Вкладає у свої слова серйозні духовні посили, так як в житті є глибоко віруючою людиною. Для створення музики BALSAM використовує просте обладнання - ноутбук, мікрофон, звукову карту та навушники. Для нього головне - це ідеї та душевність, а не стерильний «професіоналізм» поп-сцени.

28 липня співак презентував свій новий трек “Не Божеволій”, який підкорив українські чарти і на днях став ТОП-1 в Apple Music Ukraine, очолює чарт Apple Music Kyiv і знаходиться в топ 10 Shazam Ukraine.

"«Не божеволій» - це пісня про те, що, незважаючи на життєві бурі, ми повинні зберігати спокій, довіряти один одному і завжди мати надію на краще”, - коментує роботу виконавець.

BALSAM - Не божеволій

BALSAM - Заповіт