Новини | Антитіла відкрили збір на 5 000 000 гривень

Антитіла відкрили збір на 5 000 000 гривень

Благодійний Фонд «Антитіла» оголосив збір на суму 5 млн грн. Для закупівлі десяти спеціальних антидронових приладів для ЗСУ.

Про це повідомив лідер гурту Антитіла Тарас Тополя у своїх соцмережах:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid04vPMZZ5qBiyUGUKViTK56n6dwG2N4sXDxKakfgReMLyZFLWUU9FSh5QpBEMJy3FEl&id=100002092491392

https://www.instagram.com/reel/CiMkr9mDwUt/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Зі зміною пори року значно ускладнюється перебування наших воїнів на передовій. Окрім відчутного зниження температури, осінь демаскує позиції військових, опадає листя, а безпечність укриттів (окопів, бліндажів тощо) знижується в рази. Як результат -  вони стають більш помітними для ворожих дронів та БПЛА, які корегують артилерійський і мінометний вогонь.

Відповідно, нагальною стає потреба у ефективних технічних засобах радіоелектронної боротьби (РЕБ), за допомогою яких можна протидіяти розвідувальним літальним апаратам на великій відстані.

Саме таким засобом може стати «антидронова рушниця» ANTIDRON KVSG-6 - портативна глушилка дронів. Завдяки цьому пристрою військові матимуть змогу контролювати периметр з радіусом до 2000 метрів, що майже унеможливлює розвідку українських позицій дронами.

«Їх потрібні сотні, а може і тисячі. Вони мають бути, по суті, у кожної роти українських військових. Тож долучайтеся, розповсюджуйте цю інформацію і допомагайте донатами.» - закликає у своєму відеозверненні Тарас Тополя.

Ціна одного виробу близько 500 тисяч грн., з відповідними документами і сертифікатами для встановлення на баланс підрозділів. 

Артист закликав долучитися до збору коштів. Кожні 5,20, 100 грн мають значення.

Благодійний Фонд «Антитіла» - некомерційна благодійна організація, заснована в Києві музикантами популярного українського гурту «Антитіла».
Фонд має свій сайт, на якому кожен може обрати той напрямок волонтерства, до якого хотів би долучитись. Зокрема це "допомога ЗСУ" та "допомога дітям загиблих військових 130-го батальйону ТрО тощо.