Новини | Анна Трінчер продовжує розкривати свою історію кохання в новій композиції “Очі”

Анна Трінчер продовжує розкривати свою історію кохання в новій композиції “Очі”

Популярна українська співачка Анна Трінчер 6 вересня презентувала довгоочікувану композицію “Очі”, яка встигла стати трендом в ТікТок та мантрою кохання. В цій пісні співачка розбиває "рожеві окуляри" слухачу та все ж доводить, що справжнє кохання не міф та може існувати, навіть, з перших іскр в очах. 

"Очі" — легка композиція, що розповідає історію палкого кохання, яке зародилося з першого погляду. Очі, як магічний інструмент, що грають з серцями закоханих і водночас допомагають прожити найпотаємніші почуття в житті партнерів. 

“Зараз, розкриваючи світові себе та свої справжні емоції, я хочу говорити чесно. Ділитися новими переживаннями чи досвідом, який отримала раніше. Очі – це дзеркало душі, через них ми потрапляємо кудись глибше, читаємо думки та емоції інших. Через очі ми закохуємося, радіємо та переживаємо тривогу. А коли очі говорять коханням, то тільки двом партнерам відомо про всю глибину справжніх почуттів. Ця пісня для кожного розкривається по особливому, так само як і є особливою для мене”, – розповідає співачка.

Нагадаємо, що Анна вирішила відкрити новий виток своєї творчості, де першою композицією стала «Кропива», а вже наступною нова пісня «Очі». Дві різні історії кохання та два різних життя співачки, які вона збирається доповнювати та розповідати у своїх майбутніх, але найближчих роботах.

Також зазначимо, що перед виходом пісні Анна запустила звук в ТікТок «Очі», де неофіційна версія набрала вже 6 500 використовувань, а після запуску офіційного звуку «Очі» за три дні понад 1,5 тисячі юзерів записали під нього свої відео. «Очі» набирають популярності та займають трендові позиції в ТікТок, адже загальна кількість використовувань композиції в соціальній мережі на зараз сягає близько 20 тисяч.

Співачка готує відеороботу “Очі”, а поки закликає всіх слухати повну версію пісні на музичних платформах.