Новини | Акція «Новорічний MIX» від Мережі Ланет: Гігабіт та ТБ за 59 грн

Акція «Новорічний MIX» від Мережі Ланет: Гігабіт та ТБ за 59 грн

Новорічні свята – це час для подарунків. Отримати подарунок та водночас стати дарувателем дуже просто: достатньо підключити Інтернет та телебачення за новою акційною пропозицією від провайдера Мережа Ланет


Умови акції «Новорічний MIX»


Якщо ви давно хочете спробувати гігабітну швидкість Інтернету, то зараз якнайкращий час. Український провайдер Мережа Ланет запустив акційну пропозицію до прийдешніх свят – «Новорічний MIХ». Ви маєте можливість вигідно підключити гігабітний Інтернет та ТБ (ТВ-пакет «Prime» з більш ніж 200 українськими та зарубіжними каналами, понад 110 каналів представлені у HD-якості). Водночас платити потрібно лише 59 грн за 30 днів упродовж шести місяців. 


Якщо ж ви хочете користуватися фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою, то маєте змогу підключити гігабітний тарифний план «Новорічний MIX+IP». Оплата за 30 днів становить усього 109 грн протягом шести місяців. А заплативши відразу 599 грн одним платежем, ви зекономите 109 грн. Статична IP-адреса сприятиме безпечному підключенню до Всесвітньої павутини, допоможе захищенню даних та запезпеченню стабільності інтернет-з'єднання.


З кожного підключення акційного тарифу Мережа Ланет перерахує 59 грн на рахунок благодійного фонду Таблеточки, який допомагає онкохворим дітям. Таким чином ви зможете скористатись вигідною акцією та допомогти іншим. 

Підключити тарифні плани «Новорічний MIX» або «Новорічний MIX+IP» можливо лише до 16 січня 2022 року.


Пропозицією можуть скористатися нові абоненти та ті, хто не користувався послугами Мережі Ланет упродовж останніх 90 днів на момент запуску акції. Окрім того, ви можете виграти акційну пропозицію на офіційних сторінках провайдера у соціальних мережах. До того ж Мережа Ланет підготувала й інші цінні призи. Підписуйтеся на соцмережі інтернет-провайдера та беріть участь у розіграшах.


Як підключити домашній Інтернет та телебачення від Мережі Ланет


Провайдер Мережа Ланет у Києві підключає домашній Інтернет та кабельне телебачення (аналогове та цифрове) чи IPTV. Для того, щоб замовити підключення, залиште заявку на сайті провайдера, і менеджери з вами зв’яжуться. Також ви можете звертутися до Центру обслуговування абонентів:


м. Київ, просп. Перемоги, 95


[email protected]
(044) 500-03-03