Новини | Тепер і Періс Гілтон має синьо-жовтий браслет: зірка підтримала Україну на фестивалі Каннські леви

Тепер і Періс Гілтон має синьо-жовтий браслет: зірка підтримала Україну на фестивалі Каннські леви

Стрічка кольорів прапору України з'явилася в Періс Гілтон на фестивалі "Каннські леви". Відео про це показала у своєму Instagram тренерка та фотомодель Неллі Гарденс, яка і подарувала браслет Гілтон.

Працюючи волонтеркою, Гарденс привертала увагу учасників фестивалю до війни в Україні. Зокрема дівчина запропонувала пов’язати українську стрічку і Періс Гілтон, на що та люб'язно погодилася й обійняла Гарденс на знак підтримки.



"Каннські леви". Третій день. Моя сьогоднішня місія. Тепер Періс Гілтон носить прапор України на руці. Слава Україні! P. S. Вона була дуже люб’язною і сказала, що любить Україну", — написала у своєму Instagram Неллі Гарденс.

Cannes Lions проходить щороку у Франції. На ньому визначають переможців у різних номінаціях в сферах реклами, дизайну та комунікацій.

Україна цьогоріч отримала чотири нагороди — бренд "Дія" став бронзовим призером, срібло отримав брендинг Чорнобильської зони, а бронзу — брендинг острова Хортиця. Авторами цих проєктів є Bickerstaff.284 та Banda Agency. Також у номінації Spatial & Sculptural Exhibitions and Experiences — просторові та скульптурні експозиції — бронзу отримала Saatchi & Saatchi Ukraine за візуалізацію київської Батьківщини-Матері із ЛГБТ-прапором.

suspilne.media