Новини | 7 фактів про анімаційний фільм “Людина-Павук: Крізь Всесвіт”, які ви могли не знати.

7 фактів про анімаційний фільм “Людина-Павук: Крізь Всесвіт”, які ви могли не знати.

1 червня в широкий український прокат вийшла нова частина анімаційного блокбастера “Людина-Павук: Крізь Всесвіт”. За сюжетом Майлз Моралес повертається у новій главі епічної анімаційної пригоди! Цього разу на підлітка з Нью-Йорку чекає несподівана подорож крізь Всесвіт, в якій він об’єднає зусилля з Ґвен Стейсі та новою командою «Павуків», щоб протистояти наймогутнішому лиходію, якого вони коли-небудь зустрічали. 

Тож поки улюблений супергерой продовжує дивувати фанів яскравими суперпригодами, ми підготували для вас добірку цікавих фактів про анімаційний фільм.

  • Під час створення міста Нуева-Йорк з Землі-928, де мешкає Міґель О’Хара, американський дизайнер-футурист Сід Мід надихався власними минулими проєктами, а саме: “Той, що біжить по лезу”, “Зоряний шлях”, “Трон”.
  • Режисер анімаційного фільму Джастін К. Томпсон вже встиг попрацювати з продюсерами “Павука” Філом Лордом та Крістофером Міллером у проєкті Sony Pictures “Мінлива хмарність, часом фрикадельки”.
  • Світ заможних та бідних на Землі-928 розіділений візуально та фізично. Багачі живуть в ідеалізованому світі блюзу та чистих ліній, у той час як біднякам відведене темніше та більш брутальне за своєю природою місце.
  • Художники з візуальних ефектів, які працювали над створення гібридизованого світу Мумбаттана замість річки Іст-Рівер створили гігантську прірву, де рівень за рівнем побудували місто та приголомшливий фон для пересування Людей-Павуків.
  • Ніколи не пізно відшукати усіх антагоністів Людини-Павука! При перегляді анімаційного фільму зверніть увагу на милі плюшеві версії Доктора Октавіуса та Зеленого Гобліна в ліжечку малої Мейдей.
  • Образ  Стерв'ятника — одного з найзавзятіших противників Людини-Павука — був натхненний ілюстраціями літальних апаратів Леонардо да Вінчі.
  • Після сутички з Людиною-Павуком Пляма починає випробовувати свої здібності, щоб зрозуміти куди саме його можуть завести плями. Перший всесвіт, який він відвідує, нагадує першу в історії появу Людини-павука в коміксах Amazing Fantasy. Другий світ, у який він потрапляє, повністю складається з LEGO, і ця іграшка здається дуже доречною, враховуючи, що продюсери Spider-Verse, Філ Лорд і Кріс Міллер працювали над франшизою LEGO Movie. Третій вимір, який Пляма відвідує, є найдивовижнішим: лиходій зустрічається віч-на-віч з місіс Чен (Пеґґіі Лу) у її магазині з фільмів про Венома.