Новини | 24.02: DEMCHUK презентував щемливу відеороботу до річниці війни!

24.02: DEMCHUK презентував щемливу відеороботу до річниці війни!

Фіналіст Нацвідбору на Євробачення DEMCHUK зворушив новим кліпом ‚24.02‘, який презентував до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

24 лютого 2022 року почався відлік нової історії, учасниками якої став кожен із нас. Ми проживаємо надскладний період за весь час своєї незалежності, але водночас залишаємось людьми. З розбитими серцями, своїми почуттями, болем, але з незламною вірою в перемогу. Новий кліп артиста - про всіх нас, хто героїчно тримає стрій.

«Я берегтиму твої сни, а ЗСУ збереже нашу країну!»: щемливе виконання треку на надриві навіює спогади перших днів повномасштабного вторгнення та надає впевненість, що навіть після найтемнішої ночі настає неймовірний, мирний світанок. 

«Пісня ‚24.02‘ дуже важлива для мене, вона підсумкова… у всьому. Це вже не історія про те, як полонити серце дівчини, це реальність кожного з нас: українців, які рівно рік тому прокинулись іншими людьми. Хочу, щоб цей трек торкнувся мільйони сердець зі всього світу, аби всі відчули наш біль і прониклись ним» - розповідає DEMCHUK.

У кліпі DEMCHUK - ‚24.02‘ використані реальні кадри українців з війни. Це щоденник пам’яті подій, які відбувалися в Україні з початку вторгнення і до сьогодні. 

Ще до офіційної прем’єри відео з виконанням треку набрало більше 400 000 переглядів в Instagram, зворушивши деяких слухачів до сліз.  

Окрім авторських пісень, DEMCHUK записує кавери та переспівує пісні своїх кумирів у TikTok, де став справжньою зіркою. Відео артиста набирають до 15 мільйонів переглядів!