Новини | 10 років у шлюбі: Alena Omargalieva присвятила нову відеороботу Тамерлану!

10 років у шлюбі: Alena Omargalieva присвятила нову відеороботу Тамерлану!

Нещодавно Alena Omargalieva разом з чоловіком і партнером в дуеті TamerlanAlena — Тамерланом, відсвяткувала 10-ти річчя подружнього життя. Цю надпотужну силу кохання співачка втілила у музику піснею “Пригорни”.

«Пригорни» — це ода коханню, яке зцілює будь-які рани. Пісня про непорушний зв’язок між двома душами та їх непохитну внутрішню тягу одне до одного.

«Ми з Тамерланом починали як дует і самі не уявляли, що так багато пройдемо разом, рука в руку. Зараз ми проживаємо надскладний період для нашої країни, але війна тільки зміцнила наш шлюб. Навчились обіймати на відстані та давати віру один одному. «Тебе я буду лікувати, загою всі рани» – ці рядки пісні я написала для свого коханого. Разом ми усе пройдемо” — розповіла Alena Omargalieva. 


Ніжна, світла та чуттєва — такою постала співачка у кліпі «Пригорни». Основним лейтмотивом відеороботи є кохання. Кожне слово звернене до чоловіка, якого вона обіцяє кохати завжди. Alena Omargalieva присвятила цей трек саме йому:

"Не можна чесно співати про те, що тобі не знайоме. Я кохаю по-справжньому і кожне слово, кожна нота в цій пісні для нього. Саме тому вона вийшла такою світлою".