Новини | ZLATA OGNEVICH показала батьків та сім’ю у новому кліпі «Янгол»

ZLATA OGNEVICH показала батьків та сім’ю у новому кліпі «Янгол»

Полотна листувань, виснажуюче очікування звістки та спогади щасливого минулого - у новому кліпі “Янгол” ZLATA OGNEVICH передала почуття жінок України, які сьогодні чекають заповітне “На зв’язку” від своїх чоловіків.

Нова пісня співачки “Янгол” про цілющу віру, яка не дає здатися у найважчі моменти по дві сторони телефонної слухавки. Йому - там, захищаючи рідну Землю, а їй - тут, в очікуванні скорої зустрічі та обіймів.

У зйомках відео взяли участь найрідніші Злати: батьки, сестра та її чоловік, які сьогодні чекають дитину. Режисер кліпу відтворив у кадрі реальний фрагмент з життя родини співачки, коли всі збираються разом, щоб поговорити з батьком – військовим хірургом Леонідом Григоровичем, який вже більше року рятує життя наших захисників на прифронтових територіях.

- Ці короткі розмови з батьком повертають нас в той час, коли ми збиралися усією сім’єю вдома і ніхто навіть не міг уявити, що скоро це стане чимось неможливим. Так сьогодні живуть сотні тисяч сімей по усій нашій країні і тільки віра дає сили продовжувати боротися та чекати, молитися за наших янголів, - розповіла ZLATA OGNEVICH.


Саме діяльність батька та знайомство з благодійним фондом «Надія» під час зйомок відео спонукали співачку разом з виходом нової робити ініціювати великий збір, метою якого є придбання апарату МРТ в одну з прифронтових лікарень на Донеччині.