Новини | ROXOLANA випустила нову відеороботу «Радісні очі»

ROXOLANA випустила нову відеороботу «Радісні очі»

9 квітня ROXOLANA представила відео до пісні «Радісні очі», яка увійшла до її нового мініальбому «Настрій: спішити жити».

Пісня «Радісні очі» увійшла до збірки завдяки слухачам співачки. ROXOLANA написала її влітку 2022 року. Тоді вона поділилась фрагментом цієї та інших нових композицій у своєму Instagram та запропонувала підписникам обрати пісню, яка їм сподобається найбільше. У результаті більшість голосів фани віддали саме композиції «Радісні очі» і протягом наступних місяців неодноразово просили співачку записати її.

«Мені надійшло дуже багато повідомлень про цю пісню. Прослухавши лише невеликий уривок, люди ділились власними довоєнними спогадами і писали про те, чому їм настільки відгукуються слова «Ти знаєш, я згадала, які в нас з тобою були очі до тієї ночі…», - розповідає ROXOLANA. Це пісня-спогад. Колись у нас всіх були щасливі очі і сумні, але це було зовсім інше щастя і інакший сум. Рівень горя і в той же час рівень тепла і єднання, який ми відчули після 24 лютого 2022, не можна порівняти ні з чим. Я знаю, що ми ніколи не повернемось у минуле і ніколи вже не будемо такими, як до початку великої війни, але я вірю в те, що наші очі знову випромінюватимуть справжні радість і щастя».


Автором кліпу до пісні став режисер Руслан Махов, з яким співачка знімала відео до композицій «Люди як кораблі», «дуже тепла пісня» та I’m gone. Відео стало метафорою зміни наших почуттів: так само, як день змінює ранок, а після буревію завжди приходить затишшя, так наші сум і розпач обов’язково зміняться радістю і спокоєм, вважають автори кліпу.   

Нагадаємо, 24 березня співачка та авторка пісень ROXOLANA випустила свій другий міні-альбом із життєствердною назвою «Настрій: спішити жити». До EP увійшли три композиції: «Радісні очі», «Сумую циклічно» і «Три хвилини».